Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Utan rätt kopieringspapper stannar arbetsplatserna

Kopieringspapper är en av de förbrukningsvaror som används absolut mest på de allra flesta arbetsplatserna runt om i landet och världen. Därmed har man mycket att tjäna på att ordna så att man alltid har de sorters papper man behöver och en bra kvalitet på dessa – för annars kan det uppstå problem. Föreställ dig själv vad som skulle hända på din arbetsplats om det inte gick att skriva ut dokument och liknande på rätt papper. Antagligen skulle arbetet stöta på stora problem, och ofta helt och hållet gå i stå.

Det absolut vanligaste formatet och papperstypen är ofärgade A4-ark, som därmed ofta benämns som ”vanligt skrivarpapper”. Men i de flesta verksamheter, mer eller mindre ofta beroende på vilken, behövs också då och då papper i andra format, så som stora A3 eller A2, eller färgade papper eller papper med andra sorters speciella kvaliteter i form av till exempel ytegenskaper (så som vaxad yta för högre elegans), extra hög slitstyrka eller särskilda fotopapper för att skriva ut fotografier i bra kvalitet. Beroende på verksamhet kan det också finnas stora kvalitetsvinster och ekonomiska vinster att hämta genom att lära sig lite extra om kopieringspapper.

Ett visst lager av alla papperstyper behövs

Därför är det värt att lägga en extra stund på att välja rätt leverantör av kopieringspapper som kan uppfylla de behov som man har i verksamheten, och förse arbetsplatsen med de format och papperstyper som man behöver ha. Därtill behöver man också noga se till att alltid ha åtminstone ett litet lager med de sorters som man över huvud taget kan tänkas ha användning för, så att man inte står utan kopieringspapper av ett visst format när man behöver det som mest.

Vanligt A4-papper vill man givetvis alltid ha ett ordentligt lager av på plats, för det kan lätt gå åt mycket stora mängder flera medarbetare eller avdelningar samtidigt ökar sin andel utskrifter av en eller annan anledning under en period.

Läs mer hos www.kontorsnetto.se

30 Jan 2013