Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Utveckla ditt personliga jag

Du har säkert hört folk nämna begreppet personlig utveckling tidigare, men vad betyder det egentligen? Det är ett väldigt stort begrepp som innehåller väldigt mycket, men man skulle kunna säga att personlig utveckling är allt som gör att du utvecklas på ett positivt sätt. Det skulle bland väldigt mycket annat kunna vara ökat självförtroende, självkänsla eller självbild, det skulle även kunna vara att du blir mer målmedveten eller att du lär dig hantera din stress. Allt som påverkar dig på ett positivt sett helt enkelt.

Innan man börjar arbeta med sin personliga utveckling är det två frågor man ska försöka besvara. Vart står du idag och vart vill du komma? Detta är viktigt för att man ska hela tiden fokusera på saker och ting som sker i nuet. Att hela tiden älta saker som passerat kommer vara att bra destruktivt då du oftast inte kan göra något åt det i efterhand.

Det finns två olika sorters förändringar eller utvecklingar som man kan göra. Antingen gör man en fysisk förändring som exempelvis kan vara att du byter fotbollslag för att testa något nytt. Eller så kan man förändras mentalt, och det är då man förändrar exempelvis självbild och självkänsla. Då man jobbar med personlig utveckling fokuserar man främst på att göra mentala förändringar. Men att göra fysiska förändringar är också viktigt med tanke på att det kan leda till mentala förändringar i det långa loppet.

Det är viktigt att man har inställningen att vilja förändras om man jobbar med personlig utveckling, annars kommer det aldrig gå vägen. Du har allt i dina egna händer och allt beror på hur mycket tid och energi du lägger ned på att vilja förändras. Det bästa med personlig utveckling är att du kan göra det vart som helst, när som helst och har inget tvång att göra det regelbundet, gör det när det passar dig helt enkelt.

Nu är det dags att börja jobba med din personliga utveckling, så vad väntar du på? Det är bara att börja utveckla ditt personliga jag och förändras till det bättre!

23 Jan 2012