Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Utvecklingen inom dejting

Så länge som människan har funnits har man på ett eller annat sätt letat efter en partner. Dejting blir enklare och lättare framför allt med hjälp av alla dejtingsidor som finns i Sverige. Tidigare var dejtingkulturen annorlunda jämfört med idag. För att dejta var man tvungen att följa olika regler som både män och kvinnor skulle hålla sig till.

Det gällde att klädseln var välvårdad och anpassad till miljön. Det var mycket man inte fick säga eller göra, men även mycket man skulle säga och göra under dejten. Träffen ägde oftast rum vid en tillställning som dans eller fest hos någon vän som man var inbjuden till.

Dejten kunde pågå i flera veckor då det dröjde väldigt länge mellan tillfällena som man träffades. Förr i tiden var den enda kommunikations metoden att åka hem till sin dejt eller använda telefon. Internet och online teknologin existerade inte.

I slutet av 80-talet lanserades mobiltelefonen i Sverige vilket underlättade kommunikationen. Internet kom till Sverige 1983 och 1999 lanserades Sveriges första dejtingsida, Spraydate. Spraydate har länge vart en av de största och bästa dejting plattformerna online men i början på år 2013 beslutade de sig att avveckla sin verksamhet.

Online dejting

Jämför man utvecklingen inom dejting så har det skett en väldigt stor förändring. Kulturen har förändrats, efterfrågan har blivit allt mer ”accepterat” av individer att söka vänner, kärlek och romans online. Man är mer tillgänglig samtidigt som man har blivit bekvämare.

Därav har online dejting exploderat och blivit en del av en växande trend. Vem som helst kan idag söka upp kontakt på ett enkelt och smidigt sätt via sin dator eller smartphone. Tyvärr så finns det en djungel av aktörer inom nätdejting. Därmed är det viktigt att jämföra och vid eventuell registrering ta del av andras omdöme så att man som användare väljer en seriös aktör inom efterfrågan man söker.

Precis som det framgår finns det väldigt många seriösa som oseriösa företag. Hos www.dejtingservice.se har du möjlighet att jämföra dejtingsidor för att du enkelt och smidigt ska hitta den dejt du söker.

Innan du bli medlem på någon dejtingsida, besök dem för att få en helhetssyn inom dejting kulturen inför kommande generation i Sverige. Ta även del av andras erfarenheter på forumet.

19 Oct 2013