Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vad är den perfekta bröllopspresenten?

bröllopspresent

Vad är egentligen perfekta presenter till bröllopet? Mycket beror så klart på vilka det är som gifter sig. En bra grej är att utgå från vad brudparet vill ha eller önskar sig. Förhoppningsvis så har de en önskelista. Denna brukar föräldrarna eller toastmastern ha hand om som kan förmedla ut listan till gästerna. 

Köp saker de behöver

En del saker är något som brudparet kanske inte behöver. Saker som bara kommer stå och samla damm, eller saker de redan har. Det är smart att satsa på att komplettera porslin de kanske redan har. Kanske de har delar av en servis, men behöver fler delar.

Köp en upplevelse

En annan uppskattad present är att ge bort upplevelse. Det kan vara att hoppa fallskärm, åka luftballong, eller något romantiskt. Det finns många olika upplevelser att välja på. Se bara till att ta reda på vad de gillar och inte gillar. Är någon av dem höjdrädd kan det ju vara dumt att ge en upplevelse som utförs just på höga höjder. 

Andra bra presenter

Graverade saker, trädlåda med fint vin, champagne eller liknande är inte heller det fel att ge bort. Annars är det även smart att ge ett bidrag till deras bröllopsresa eller pengar för saker de ska göra på denna resa. Du kan höra av dig till hotellet de ska bo på, och boka en aktivitet, eller så går ni ihop ett gäng och gör flera kuvert med olika summor i. I kuverten lägger man också i en lapp där man skriver vad pengarna ska gå till. 

 

 

 

 

24 Nov 2019