Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vad är en gatupratare?

Ofta är en gatupratare en skylt, som från sidan ser ut som bokstaven A. Gatuprataren, eller skyltställ som det också kallas för, består alltså i detta fallet av två sidor, där du som driver en näringsverksamhet har möjligheten att göra reklam för det du arbetar med. Det kan vara allt ifrån att uppmärksamma en husvisning, ett specialerbjudande, en ny butik, en ny produkt – möjligheterna är oändliga med gatupratare.

A-varianten av ett skyltställ är utan tvekan den mest använda på grund av att den är mycket praktisk. Lätt att flytta på och standardstorlekar för de material du vill skylta med. Den finns i flera olika färger och material.

En annan klassiker är skyltstället som ser ut som ett upp och nervänt T. Den varianten av gatupratare är ofta tyngre och svårare att flytta på. Vilket har både fördelar och nackdelar. Om du gillar gatupratare som rör sig så finns det en variant som snurrar runt i vinden. Det skapar extra liv och rörelse, men se upp med vilket intryck du vill ge.

Välja skyltställ

Vilken gatupratare du ska välja är värt att fundera en stund extra på. Allt beror på vilket intryck du vill göra på dina kunder. Det har blivit kutym i vissa branscher att enbart använda vissa typer av skyltställ. Exempelvis är det väldigt vanligt bland restauranger att ha ett A-ställ med träram och griffeltavla.

På denna skrivs dagens/kvällens erbjudande med krita och kan lätt bytas ut. För mäklare är det ofta en minivariant av ett A-skyltställ. Det ska vara enkelt att ta med sig och få plats i bilen utan problem. Stormarknader har ofta ett skyltställ i T-format där de stoppar in sina affischer i storlek A1.

I slutändan är rekommendationen att välja ett skyltställ som passar din stil och grafiska design. Gör du det kommer dina kunder att se en röd tråd hela vägen från gatuprataren, till din butik, till ditt köp och till nerpackandet av varor i kundpåsen.

29 Mar 2012