Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vad är inne just nu? En militärväska?

Det är inte alltid lätt att ha koll på vad som faktiskt är inne just nu, och det är väl antagligen därför det är så otroligt mycket folk som är inne och läser på diverse olika modebloggar dag in och dag ut. Modet skiljer sig åt beroende på geografisk placering, kultur och klimatet där man befinner sig. I Sverige är det ju exempelvis ofta väldigt opraktiskt att traska runt i en kort kjol när termometern står på -25 grader utomhus.

Vad som däremot är väldigt likt oavsett placering eller geografisk placering där det finns tillräckligt med pengar, är väskor och handväskor. För närvarande är det främst 2 olika typer av väskor som verkligen tagit sig in i svenska hjärtan.

Militärväskan har blivit populär hos killar

Det första exemplet på vad som blivit populärt just nu är en militärväska. Den toppar exempelvis trend-listan hos Modeborgen.se.

Jag vet inte riktigt vad jag personligen ska säga? Tycker inte riktigt det är någon estetisk skönhet, men den är nog däremot väldigt praktisk om man ska ge sig ut och resa i sommar exempelvis. Kan tänka mig att en militärväska är väldigt praktisk att använda om man ska ge sig ut på diverse olika festivaler som typ Hultsfred eller Emmabodafestivalen. Men att använda den för att gå på stan med tror jag inte riktigt jag skulle göra.

Hos tjejer gäller kaos väskan

För tjejer är det också väldigt matta färger som verkar vara inne just nu. En typ av väska som synts mer och mer i Sverige den senaste tiden är kaos väskor.

Jag pratade med ett par föreståndare i en lokal trendbutik här i stan, och de sa att kaos väskor säljer som smör i solsken numer. Det är en väska som är väldigt enkel att ta med sig hela tiden. Den har ett blixtlås, en speciell ficka för mobiltelefon och är även utsmyckad med flera yttre fickor för att exempelvis lägga nycklar och smink i.

De är 45cm breda, 36cm höga och dessutom 21cm djupa vilket ger gott om utrymme för prylarna du vill bära med dig.

Om denna artikel om väskor och dess trender var till någon nytta för dig, dela den gärna på Facebook eller +1:a på Google Plus så skulle jag som författare bli mycket glad!

16 Jun 2012