Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vad är Scotch Shrunk för något?

Har du hört talas om Scotch Shrunk? Om du har det så kan du egentligen sluta läsa här eftersom artikeln kommer handla om just detta varumärke. I vilket fall så hade inte jag hört talas om om Scotch Shrunk förrän jag stötte på det inne på en sajt om barnkläder.

Varför stötte jag då på Scotch Shrunk, just på en sajt om barnkläder? Svaret är naturligtvis att det är ett klädmärke för barn. Vidare så är Scotch Shrunk barnkläder en kollektion som ingår inom det kanske mer välkända klädmärket Scoth & Soda.

För övrigt så startades det klädföretag som utvecklats till det vi idag känner igen som Scotch & Soda redan under 80-talet. Så detta är ett klädmärke med ganska lång historia. Det kan även vara intressant att veta att företaget kommer från Amsterdam i Holland. Scotch Shrunk lanserades för bara ett par år sedan så det är faktiskt ganska nytt, men det har snabbt blivit väldigt populärt.

Vad kännetecknar då barnkläder från Scotch Shrunk? För det första så är det ett klädmärke för killar. För det andra så försöker de designers som jobbar på företaget att skapa unika plagg som ger en helt unik stil.

Själv skulle jag nog beskriva stilen på kläderna som en härlig mix av rock, denim och hiphop. Ett bra sätt att få en bra inblick i hur dessa barnkläder ser ut är att besöka Scotch & Sodas officiella hemsida och sedan klicka sig vidare till Scotch Shrunk.

Oftast finns det en katalog eller "lookbook" på sajten där man kan se kläderna. Om du nu fattat tycke för dessa kläder och varumärket  i sig så finns det en uppsjö av olika klädesbutiker i Sverige som har Scotch Shrunk i sitt sortiment. Enklast är förmodligen dock att söka upp någon av de butiker online som erbjuder kläder. I många fall så är det även billigare att handla barnkläder på nätet.

19 Sep 2012