Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vad bör man tänka på när man skriver sin presentation

När du ska skriva en presentation på din profilsida är det viktigt att fundera ut hur du ska utforma den. Det ska inte finnas lite text på din sida utan den ska va hyfsat lång och även underhållande.

Något som helt enkelt gör att dina eventuella besökare tycker att just du är intressant och vill komma i kontakt med dig. Detta är inte alltid så lätt att få till när man sitter framför datorn så därför kommer här ett par förhoppningsvis hjälpsamma tips:

Ta en ny och fräsch bild.

Använd inte en gammal suddig bild. Om det inte finns någon ny se då till att ta en ny och bra bild. Denna bild ska helst visa dit ansikte och du bör försöka att visa "din bästa sida".

När det gäller bilder så är det inte bara kvaliteten som är viktig. Använd t.ex inte en gammal bild av andra orsaker såsom att du enligt ditt tycke har blivit några år för mycket, eller att du har lagt på dig några extrakilon de senaste åren. Detta kommer bara att bita tillbaka om du hittar någon att gå på dejt med.

Intressant presentation

Själva texten på din presentation är alltid viktig. Har en person blivit intresserad av dig efter att ha sett din bild under en sökning så är det nu du ska försöka trollbinda personen för att ta kontakt med dig.

Lägg ner tid här, försök att skriva en presentation som visar dina humoristiska sidor, d.v.s, inte allmänna skämt utan att man ser i dina texter att humor inte är en bristvara.

Ett tips kan vara att försöka dela upp din presentation i olika delar. Där du i ett avsnitt pratar om dig själv, vad du gör eller hur du ser på framtiden. Därefter kommer den "säljande" delen då du kan berätta vad du kan tillföra till en relation och sist men absolut inte minst vad du söker hos en partner. Glöm fysiska egenskaper här utan fokusera på karaktär istället.

Inga lögner

Det är lätt att bre på lite extra när du skriver om dig själv. Försök att undvika detta. Det kan vara så att du får möjligheten att gå på fler dejter på grund av vad du skriver på dejtingsajterna. Dock är chansen liten att det blir något mer än en första dejt om du ljuger om något. Människor irriterar sig på lögner och när man inte får vad man förväntar sig.

Många mer tips när det gäller nätdejting kan du läsa på http://dejting-sajter.com

17 Aug 2013