Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vad kostar ett vindrutebyte i Göteborg ?

Att drabbas av en skada på sin bil eller sitt bilglas är aldrig roligt, men likväl något som drabbar de flesta trafikanter då och då. Många gånger är skadan så pass liten att den går att reparera med ganska enkla metoder som varken behöver vara särskilt dyra eller ta så lång tid.

När det handlar om större sprickor eller en krossad vindruta måste man dock byta ut hela rutan. Den som letar efter en firma som utför vindrutebyte i Göteborg behöver som tur är inte leta särskilt länge eftersom det finns många specialister på både glas och bilar som kan hjälpa en med sitt problem.

För att utföra ett vindrutebyte i Göteborg behöver man bara boka en tid hos en av stadens alla bilmekaniker. I vissa fall kan man också bara dyka upp genom så kallad drop-in eller till och med be reparatörerna att komma till den plats man befinner sig på för stunden.

Vad kostar ett vindrutebyte i Göteborg?

Ett vindrutebyte i Göteborg kan variera en del när det gäller både pris och tid det tar att utföra vindrutebytet. I de flesta fall tar det ungefär en dag att utföra ett byte av vindrutan men detta beror bland annat på vilken typ av modell man har på sin vindruta.

Om rutan finns i lager går det oftast snabbt och har man tur kan det till och med bli klart på en eftermiddag. Hur lång tid det tar beror också på säsong och vilken dag i veckan man råkar ut för olyckan. Kostnaden brukar ligga på några tusen kronor i de fall man har en bra försäkring och endast behöver betala självrisken.

Hur bokar man tid?

På de flesta ställen måste man ringa för att boka in en tid, medan vissa erbjuder bokning på nätet. Kolla med din lokala bilglasfirma för att få reda på mer! Befinner du dig nära Göteborg? Här får du reda på närområden du kan göra ett vindrutebyte på.

5 Jun 2013