Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vad lägger du i påskägget till din älskling?

Våren närmar sig med många sköna stunder tillsammans med de vi älskar. Fettisdagen fylldes av grädde och mandelmassa, Alla Hjärtans Dag förflöt i ett hav av choklad.

Snart är påsken här och än mer sötsaker nalkas. Eller är det kanske dags att ta en liten paus, och fundera på om det finns någonting mer spännande och genomtänkt att lägga i påskägget till den vi älskar?

För sanningen är ju den, att godis kommer och går, medan en personlig och fin present är någonting som består. År efter år efter år.

En kaxig och klassisk gåva till din partner är underkläder. Det blir personligt och nära, någonting bara ni två ska se, och din partner kan alltid känna sig snygg och attraktiv i just de underkläder som du har valt. Ett par schysta trosor eller boxershorts får även plats alldeles utmärkt i ett påskägg.

Gör gåvan än mer personlig genom att trycka underkläder med motiv som lockar till skratt eller väcker mysiga associationer. En annorlunda och rolig present som hon eller han garanterat aldrig fått i ett påskägg förr.

Har ni inte varit tillsammans så länge kanske det är svårt att veta vilken typ man ska välja, eller om det är för intimt att ge sin älskade underkläder i påskägget. Vågar du inte ta risken kan du förstås lika gärna ge smycken eller någon annan pryl.

För den som vill hålla sig till det personliga och unika, gåvor som ger ett ordentligt avtryck och sticker ut från den klassiska slipsen eller örhängena, så kan en T-shirt med tryck vara en uppskattad present som alltid kommer till användning.

Det kan vara en myströja eller en snygg T-shirt att ha på jobbet eller på festen - någonting som visar att ni hör ihop eller helt enkelt bara en kul eller kaxig detalj som är internt er två emellan.

15 Feb 2013