Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vad ska man tänka på när man köper cykel via internet ?

Många tycker det är smidigt och enkelt att köpa cykel på nätet medan andra tycker totalt tvärtom. Detta brukar vara en fråga om hur bra kunskaper man har om ämnet innan man beslutar sig.

En som är helt "grön" inom området väljer hellre att kontakta sin lokala cykelhandlare för att få tips och ideér om vilken cykel som passar han eller hon bäst. En person som har mer erfarenhet kan med lätthet hitta en perfekt cykel online.

Ingen av dessa metoder är fel. Men en viktig sak som kan skilja är priset. Hos en lokal cykelhandlare kan man få betala överpris många gånger och jag har själv sett skräckexempel på att det kan skilja både hundra och ibland tusenlappar !

Vad beror detta på ?

Många gånger, men inte alltid, beror det på servicen och garantin man får hos cykelhandlaren. Man får även experthjälp direkt på plats och skulle något krångla med cykeln har man kanske bara några kilometer att köra. Detta blir en aning svårt på internet. Upplever man nåt problem vid leverans eller efter att ha testcyklat någon dag är det bara och börja montera ner cykeln, lägga ner den i kartongen och skicka tillbaka den...

På grund av såna saker kan man oftast få betala ett lägre pris om man väljer att köpa sin cykel via nätet. Men givetvis finns det undantag.

Montera ihop cykeln själv eller få den färdigmonterad ?

De flesta hade föredragit att få en färdigmonterad cykel hemskickad till sig. Eller, man får aldrig en helt komplett cykel då styret och pedalerna behöver skruvas på. Detta för att kartongen inte ska behöva vara gigantisk. För bara några år sedan var det vanligt att man fick göra allt jobb själv. Då var det också vanligt att folk monterade sina cyklar på helt fel sätt. Kan vara farligt när man ger sig ut i trafiken.

Men som tur är har detta förändrats radikalt på senare år. Nuförtiden monterar företaget man köper cykeln av ihop allting förutom styre och pedaler. Men att göra det själv klarar alla av. Seriösa företag går tillväga på detta sätt men väljer man att köpa sin cykel av företag som inte är så kända får man akta sig, då finns möjligheten att man får sin cykel som en byggsats... Var då noga med att läsa igenom vad som gäller innan du beställer.

Är du på jakt efter att hitta billiga cyklar till riktigt förmånliga priser så rekommenderar jag att klicka dig in på länken. Där finner du mer information som förhoppningsvis kan hjälpa dig till ett hejdundrande cykelköp!

15 Jan 2012