Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vad vet du om Aloe Vera?

Om du känner av förkylning och en viss trötthet nu under de mörkare månaderna av året så är du inte inte ensam. Dessa åkommor har de flesta såhär års. För att få bukt med detta så inhandlar de flesta brustabletter och liknande som innehåller C-vitmainer. Detta för att stärka upp immunförsvaret gentemot förkylningen. Genom denna artikel så kommer du få lära dig ett annat sätt att motverka förkylning och trötthet när man behöver det som bäst.

Dricka Aloe Vera - ett alternativt sätt att hålla sig frisk

Vet du vad Aloe Vera är för något? Detta är en liljeväxt som är fulladdad med nyttigheter. Bland annat så innehåller växten C-vitaminer som är bra mot förkylning.

Det man kan göra för att få i sig dessa C-vitaminer är att dricka så kallad Aloe Vera juice. Detta är en juice på helt färskpressad och ren Aloe Vera.

Iallafall om man köper certifierad Aloe Vera juice (det finns naturligtvis många kopior med en liten andel Aloe Vera i också).  Det räcker med att dricka ett par centiliter av denna juice på morgonen respektive kvällen för att skapa en stark motsåndskraft gentemot förkylning.

Nu är det dock så att denna juice innehåller betydligt mer än bara C-vitaminer. Denna växt innehåller faktisk så mycket som 75 olika näringsämnen. Bland annat så innehåller den fler vitaminer än bara C-vitamin samt en hel del mineraler såsom järn, krom och zink.

Den unika sammansättningen av näringsämnen gör faktiskt underverk med magsystem och tarmsystemet i kroppen. Aloe Veran har förmågan att jämna ut balansen i magen så att man får en bättre ämnesomsättning och ett bättre väbefinnande. Detta bidrar även till att man känner sig piggare, och det är verkligen något som kan behövas under mörka vinter- och höstdagar.

Tro det eller ej men ovan nämnda användningsområden är faktiskt inte de enda när det kommer till Aloe Vera. Aloe Verans användningsområden sträcker sig även till att kunna bota olika åkommor utvärtes.

Det vanligaste är att man laddar olika hudkrämer med Aloe Vera. Detta medför att man kan dra nytta av Aloe Verans läkande effekter om man använder hudkrämen vid exempelvis solsveda, lättare brännskador, insektsbett och liknande. Man kan även använda Aloe Vera i exemplevis läppbalsam och då får man ett riktigt effektivt läppbalsam vid torra och nariga läppar.

Visst är Aloe Verans användningsområden många? Om du vill lära dig ännu mer om Aloe Veran och dess hälsosamma egenskaper så kan vi rekommendera dig att besöka sajten http://aloe-vera-gel.se/ .

8 Jan 2013