Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Välj handtag som passar stilen

När man gör om i köket är nog byte av handtag på skåp och lådor ett av de enklaste, och också billigaste sätten att förnya. Den som inte vill eller kan riva ut hela köket och börja om, kan nöja sig med så enkla medel som att måla om skåpdörrarna och byta ut de gamla handtagen, så får man genast ett fräscht kök som ser nytt ut.

Det är nog inte så många som tänker på hur stor betydelse valet av kökshandtag verkligen har. Men, om du vill ha ett kök i en speciell stil, eller som förmedlar en viss tidsepok, är valet av handtag faktiskt avgörande. Den som vill få den rätta känslan i ett lantligt kök, eller ett kök i gammaldags stil, har ganska många olika handtag att välja bland utan att det blir fel, medan vissa andra stilar kanske kräver val ur ett smalare utbud.

För den som vill ha ett kök som andas svunna tider är skålhandtag helt optimalt. Dessa handtag har funnits med mycket, mycket länge, och de har använts i alla möjliga sammanhang där det krävs praktiska och robusta handtag för skåp och lådor.

I den gamla lanthandeln satt det skålhandtag på diskarnas lådor, och likaså i apotekens skåp och förvaringsmöbler. Det lantliga köket blir också helt rätt med skålhandtag, även om man kan använda andra typer av handtag där också. Väljer man skålhandtag vet man dock att det inte blir fel. De är praktiska, funktionella handtag som alltså passar in i olika inredningsstilar, men som också har den egenskapen att de är fantastiskt snygga.

Det är alltså inte bara för att komma rätt i stil som du väljer skålhandtag, utan du får också den snyggaste lösningen för köket.

Nu är det ju inte bara i köket du kan ha användning för skålhandtagen. Som redan nämnts är dessa handtag båda praktiska och snygga, och passar därför in på de flesta platser i hemmet där det behövs handtag. På byrån eller skåpet, till bokhyllans dörrar, ja det finns knappt någonstans där skålhandtagen inte passar in. Till och med i garaget och snickarboden är dessa handtag den mest praktiska lösningen.

Även om de flesta skålhandtag vid första anblicken ser ganska lika ut så finns det faktiskt en hel del olika modeller och utföranden. Det är inte mycket som skiljer de olika modellerna åt, men det kan ändå vara den lilla skillnaden som avgör valet. Olika färger på metallen, samt olika behandlingar och patineringar, gör att det är lätt att hitta de skålhandtag man helst vill ha.

9 Dec 2013