Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Välja bredband

Det är inte alldeles enkelt att hitta den ultimata bredbandslösningen, alla har vi olika behov. En del vill ha högsta möjliga hastighet, en del vill kunna tanka ner stora mängder data medan andra bara är ute efter ett billigt bredband för att kunna surfa på nätet.

Hur ska man då gå tillväga för att hitta det alternativ som är mest fördelaktigt för en själv? Vi tänkte här ge er en bild av vad som kan vara viktigt att tänka på innan man bestämmer sig.

  • Hastigheten - Om man till exempel spelar spel online kan det vara en god idé att välja en lite snabbare uppkoppling, detta minskar risken att spelet hänger sig. En högre hastighet lämpar sig även väl för de som laddar ner stora och tunga filer. Ett snabbt bredband hanterar de flesta applikationerna på ett smidigt sätt.
  • Mängden data - Framförallt mobila bredband har begränsningar vad gäller tillåten mängd data att ladda ner. Det brukar finnas en gräns/månad, och om man överskrider den begränsas ofta hastigheten rejält. Laddar du ner mycket från internet kan det vara en god idé att välja ett alternativ där du har tillgång till obegränsad mängd data.
  • Priset - Priserna kan skilja sig oerhört mycket mellan olika leverantörer, tänk på att jämföra innan du bestämmer dig för den ena eller den andra. Ta även i beaktning andra viktiga faktorer såsom; bindningstid, täckning och om någon extern kringutrustning ingår vid tecknandet av abonnemanget.

Använd gärna olika prisjämförelsetjänster för att på så sätt hitta den variant som passar just dig bäst. Ta god tid på dig och tänk efter noga. Om du/ni har planer på att flytta kan det vara bra att inte binda sig med någon, till det nuvarande boendet, bunden lösning.

Här kan det vara en god idé att välja ett mobilt bredband som lätt kan tas med vid en eventuell flytt. Lycka till med ditt val och kom ihåg, skynda långsamt.

31 May 2013