Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vanliga flyglinjer till Brasilien

Brasilien är ett väldigt populärt resmål oavsett om man åker dit för att uppleva landets rika kulturliv eller enbart är ute efter fantastiska stränder med sol och bad. För inspiration kan du läsa mer på den här resebloggen om Brasilien.

De svenskar som vill turista där har flera olika flyglinjer att välja mellan när de ska boka sin biljett. Att det finns många aktörer på marknaden betyder också att det är konkurrens om kunderna. Detta ska man utnyttja genom att alltid jämföra prisläget hos de olika bolagen inför resan. En biljett kan ligga på ca 7000 kr när det är billigt men det är inte svårt att hitta samma resa för en bra bit över 10 000 kr.

De som söker en flyglinje till Brasilien kommer snabbt att se att minst ett byte behöver göras. För att nå så få byten som möjligt kan resan gå via USA. Från Arlanda går det direktflyg till flera olika amerikanska städer och därifrån går det många flyg med turister vidare till Brasilien. Andra vanliga resvägar är via någon av de större Europeiska städerna som Paris, Amsterdam eller London.

Enklaste sättet att hitta sin resa till det varma sydamerikanska landet är genom någon av de sidor på internet som jämför och presenterar de olika flyglinjerna. Det räcker med en liten ruta där man fyller i var man vill åka och under vilken period man ska vara borta. Se t.ex http://flygresorbilligt.se.

Den stora fördelen med att jämföra flyglinjerna är att man på några sekunder kan få en överblick över prisläget hos de olika flygbolagen.

Självklart är det även möjligt att boka resan direkt på ett flygbolags hemsida. Tack vare att resmålet är så populärt är det flera olika flygbolag som erbjuder flyglinjer dit. TAP är Portugals största flygbolag som erbjuder flyglinjer över hela världen. Att de även har flera olika linjer till Brasilien är inte så oväntat eftersom landet en gång var en portugisisk koloni vilket inte minst märks genom att huvudspråket är portugisiska.

Några andra bolag som erbjuder flyg till Brasilien är det brittiska British Airways, holländska KLM, franska AirFrance och ett av de största företagen inom flygbranschen – det tyska Lufthansa.

Även det skandinaviska samarbetet SAS erbjuder resor till Brasilien även om utbudet är något mindre.

De som planerar att resa till Brasilien har alltså många olika val. Då direktresor inte finns från Sverige kommer mellanlandning att behöva göras. Men däremot finns möjligheten att själv välja var man vill genomföra denna mellanlandning.

Även prisläget varierar kraftigt och för att hitta den billigaste resan till Brasilien rekommenderas att priserna jämförs noggrant. En del anser att priset inte är det viktigaste utan att de åker med ett speciellt flygbolag. Även dessa personer har flera möjligheter eftersom det är många bolag som erbjuder just denna flyglinje.

3 Sep 2013