Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vanliga frågor kring betalda undersökningar

Många människor runt om i världen vill gärna komma igång med betalda undersökningar, men vågar inte riktigt ta steget fullt ut. Detta kan bero på en rad olika anledningar, men främst för att man har dålig kunskap om ämnet och även för att många är väldigt konservativa.

Det ligger i vår natur och det är absolut inget fel i att vara misstänksam. Det ska man vara när det gäller information från internet. Jag tänkte därför försöka upplysa lite kring detta så de lite mer tveksamma personerna gör slag i saken och börjar tjäna pengar på detta otroligt smarta och enkla sätt.

Vad betyder betalda undersökningar ?

Det är precis vad namnet antyder. Det vill säga, en undersökning som man får betalt för att göra. De svenska undersökningarna är vanligtvis en aning snåla med ersättningen, oftast får man trisslotter eller presentkort. Men de utländska aktörerna har förstått att vi som tar oss tiden för detta vill ha betalt i riktiga pengar, och detta får man också i 90% av fallen.

Vad för slags frågor kan undersökningarna innehålla ?

Det kan i stort sett handla om allt mellan himmel och jord. Det beror helt och hållet på vad för slags företag, politiska partier, organisationer och kommunala/statliga verksamheter som vill ha hjälp av deltagarna. Vanliga ämnen kan vara elektronik, IT, politik, internetbeteende osv...

Hur fungerar hela processen ?

Efter att du har anmält dig till en massa olika sidor som tillhandahåller undersökningar, och en undersökning blir tillgänglig, så kommer du att få den skickad till din E-Post adress som du uppgav vid registrering. Det är alltid frivilligt att delta så man behöver inte alls känna sig tvingad. Tiden det tar varierar. Men de flesta ligger på 20-30 minuter. Ibland kan det ta längre tid men då blir också ersättningen högre.

Hur mycket pengar kan jag tjäna ?

Företagen värdesätter din åsikt otroligt mycket. Det är ju trots allt vi (konsumenterna) som i slutändan har sista ordet. Därför betalar de gärna pengar till alla de personer som väljer att göra sin åsikt hörd. Hur mycket man får beror helt och hållet på hur lång tid undersökningen tar att slutföra. Tar den 20-30 minuter är det inte alls ovanligt att man får uppemot 100-150 kr. En undersökning på 45-60 minuter kan betala så mycket som 200-400 kr.

Med andra ord, det är fullt möjligt att tjäna en ganska ansenlig summa månad efter månad genom att starta med betalda undersökningar men i början kommer det att ta tid. Man har du tålamod och är redo att lägga ner tid så kan du inom några månader ha byggt upp en stabil extrainkomst.

25 Jan 2012