Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Var köper man nya gångjärn?

Gångjärn är en av de saker i ett hem som fyller en enormt viktig funktion, men som man inte märker av innan de börjar slitas ut. I gångjärnens fall så brukar detta bli tydligt på grund av det gnisslande och obekväma ljud som de avger när de inte smorts in på ett tag, eller när de helt enkelt blivit utslitna och gjort sitt.

Gångjärn är ofta gjorda i gjutjärn eller mässing, vilket som bekant är mycket beständiga material som inte går sönder i första taget. Ofta beror missljuden istället på att de är torra eller att skräp fastnat någonstans. Om du ändå vill byta ut gångjärnen, eller skaffa nya för att du vill ha en annan variant så kan du dels beställa på nätet till låga priser, eller gå in i en möbel- eller järnaffär och höra dig för.

Olika typer av gångjärn

Det finns flera olika typer att välja på, samt flera olika sorters material. Mellangångjärn är vanliga när man behöver hänga upp en dörr, och är ofta gjorda av stål med en förzinkad ytbehandling. Pianogångjärn är avlånga varianter som kan hålla uppe mer tyngd än andra modeller, och har fått sitt namn från att de har proportioner som liknar de som ett piano har.

Förutom dessa varianter kan du även hitta lamellgångjärn, ledgångjärn och lyftgångjärn i en välsorterad butik. Det många inte tänker på är att det också går att byta ut sina gångjärn för att få ett finare och snyggare utseende istället för att köpa nya.

Beställ på nätet till låga priser

Du kan med fördel beställa gångjärnen du behöver på nätet, eftersom du ofta kan dra nytta av bättre priser och bekväma leveranser till dörren. Ibland får du dessutom mängdrabatter eller bra förstagångserbjudanden. I de fall du behöver specialgångjärn med särskilda mått, eller som är gjorda av ett visst material, brukar även detta gå att ordna hos nätbutiker.

9 Sep 2013