Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Verktyg för webmasters

Är du i behov av verktyg för webben?

När du arbetar med Internet är det viktigt att du använder dig av ett antal verktyg, som underlättar och gör skapandet av bra och informativa webbplatser enklare. Du behöver ha ett par bra seo verktyg i din arsenal. Att arbeta på nätet är inte ett hårt jobb, men det är tidskrävande. Kan du spara in tid eller effektivisera ditt arbete, så gör det direkt. All tid du sparar är guld värd. I denna artikel skall jag förklara några bra saker vad gäller försmartningar på nätet.

Jag har arbetat med webben i ett flertal år nu och ser att all tid jag kan spara in genom att använda mig av olika slags verktyg är den bästa tiden. Du kommer att behöva spara in tid du med och gör det genom att skapa effektivitet i ditt dagliga arbete. Jag är ju barnsligt förtjust i sökmotoroptimering och har därför skapat en lista med seo verktyg på en av mina sajter. De sparar tid åt mig varje dag och gör att jag har tid för andra saker och kan utföra mer på mindre tid.

Vad kan man göra med de olika seo verktygen?

Jag använder mig egentligen inte av så många olika slags verktyg, men de här nedan i listan är några av de jag har i min lista:

- Google Analytics - Du ser hur din trafik rör sig inne på din sajt. Även hur de hittade in till dig.

- Google Webmaster Tool - Googles verktyg för dig som webmaster

- Sökmotorkonsults Onpage verktyg - Se hur pass bra du har optimerat din sajt.

- Gserp.se - Se hur du ligger i Googles sökresultat. Vilken plats har du på ditt sökord?

Dessa webb verktyg är anpassade för dig som arbetar med SEO. Det finns massor av bra och värdefulla verktyg du kan använda dig av när du arbetar på webben.

Tiden är viktig. Gör något bra av den och se till att du effektiviserar dig och ditt arbete på Internet!

Du kan följa mig på Google plus om du vill och du når mig som Petter Hedman.

3 Dec 2012