Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Videomöten är bra för miljön

Många företag har insett att man kan göra stora besparingar genom att anordna videomöten istället för att resa långa sträckor för att ha ett möte av ett mer konventionellt slag. Ett videomöte har så klart många fördelar, men det mest praktiska är antagligen den tid man sparar in på att man inte behöver resa.

För företag som har kontor i olika delar av landet är detta givetvis extra värdefullt eftersom man kanske ofta behöver anordna konferenser och gå igenom projekt och så vidare. Videomöten leder till att man oftare kan ha stora möten där flera kontor över hela landet är involverade vilket gör att man blir mer organiserade och håller koll på hur olika delar av ett visst projekt fortskrider.

Videomöten innebär färre kostnader

Att ha videomöten innebär dels att man kan lägga färre kostnader på resor, men det innebär också att man sparar mycket tid och ökar sin produktivitet eftersom personerna som tidigare tvingades åka till en annan ort för ett möte nu kan använda den tiden till att vara på sitt jobb ocj utföra fler arbetsuppgifter.

Eftersom ett möte numera tar någon minut att anordna kan man med kort varsel anordna ett sådant och sedan återgå till något helt annat. Det minskar också stressen för många anställda som nu inte behöver fara land och rike runt flera gånger om året.

Stora miljöbesparingar

En positiv sida med dessa möten är så klart också att det minskar våra skadliga utsläpp i världen. För många företag är detta mycket viktigt eftersom det tidigare kanske varit svårt att kunna kombinera många affärsresor med ett trovärdigt miljötänk.

Nu är detta inte längre något problem eftersom videomötena innebär helt "gröna möten" med minimal påverkan på vår miljö. Flygning och bilism står för stora delar av världens utsläpp och dessa kommer nu enkelt att kunna minskas.

 

20 Aug 2013