Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Viktig information för alla som letar efter billiga däck

Givetvis vill du inte betala för mycket för dina nya däck när det är dags att byta däcken på bilen, det vill nog ingen. Men hur gör man egentligen för att komma över billigare däck? Här kommer lite tips:

Överväg märkeslösa däck Dessa däck kallas emellanåt även för lågprisdäck, vilket är ett lite tråkigt uttryck, eftersom många fortfarande tyvärr förknippar ”lågpris” med dålig kvalitet. Lågprisdäck behöver dock inte alls vara sämre än några andra däck. För att man ska få tag på bra märkeslösa däck krävs det dock att man gör en del research innan, så att man vet vilka däck som är värda att köpas, och vilka som inte uppfyller de krav man normalt har som bilägare. Information om olika märkeslösa däck är dock extremt lätt att hitta, så detta bör inte vara något problem. Sök helt enkelt på däckmärket du är intresserad av eller på däckets namn så bör du hitta en hel del information som hjälper dig avgöra vad det är för slags däck det är frågan om. Även olika däcktester (som man också hittar online) brukar även vara till stor hjälp när det gäller detta.

Skaffa regummerade däck Detta är något som många inte ens överväger att göra, eftersom de felaktigt antar att det rör sig om begagnade däck. Detta är dock fel. Regummerade däck är nämligen inte begagnade, men man har använt begagnade däck som en bas för att bygga upp dem.

När regummerade däck tillverkas tar man nämligen ett begagnat däck, men lägger till saker, som bland annat en ny slityta på det. På så vis är stora delar av det regummerade däcket faktiskt splitternya. Eftersom delar av begagnade däck dock kan återanvändas när man tillverkar regummerade däck, så är de betydligt billigare än helt nya däck.

Köp däcken på nätet Detta är nämligen ett av de allra bästa sätten att komma över riktigt billiga däck, helt enkelt för att nätbutikerna har lägre omkostnader, vilket även innebär att de kan erbjuda sina kunder lägre priser.

Det är dessutom exakt samma däck du får tag på när du handlar på nätet som du hittar hos din lokala däckverkstad. Om du inte köpt däck via nätet innan, hittar du enkelt nätbutiker som säljer dem genom att söka på antingen det däck du vill köpa alternativt fraser som ”köp däck online” i en sökmotor.

29 Mar 2012