Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Viktiga saker du bör känna till om du vill göra en hårförlängning

Om du bestämt dig för att göra en hårförlängning är det viktigt att du är en så kallad upplyst konsument, så att du undviker vanliga misstag som görs när man förlänger håret. I denna artikel har vi listat några av de viktigaste sakerna att känna till om hårförlängningar, så att alla lätt kan ta del av dem, och bli mer nöjda när de förlänger håret.

Alla detaljer är viktiga

När det gäller en del tjänster och varor kan inte alla detaljer i sammanhanget anses vara viktiga, men hårförlängningar är inte en sådan tjänst. När man väljer att förlänga håret är nämligen alla detaljer, från vilket löshår som sätts in, till var man gör hårförlängningen och vilka fästmetoder som används mycket viktiga.

Så det är viktigt att lägga vikt vid alla detaljer när man genomgår detta ingrepp, för att allt ska bli så bra som möjligt.

Hårförlängningar passar inte alla Och då menar vi inte utseendemässigt, utan att hårförlängningar faktiskt kan skada vissa hårtyper om de inte görs på rätt sätt. Framför allt gäller detta dig som håller på att tappa håret eller har väldigt skadat eller slitet hår. Tillhör du dessa grupper bör du därför absolut tänka till noga gällande om du verkligen vill göra en hårförlängning eller inte!

Priserna varierar mycket Olika frisörsalonger använder sig nämligen av olika metoder och material i denna process, så vill man komma billigast undan, bör man jämföra priser på en hårförlängning hos flera olika frisörsalonger.

Du kommer att behöva lägga mer tid på att sköta om ditt hår efter en hårförlängning Detta är nödvändigt, eftersom löshår och de fästen som löshåret sitter fast i, kräver ett helt annat underhåll än helt naturligt hår. Så räkna med att du kommer att få lägga om dina vanor något, samt även möjligtvis köpa nya produkter, för att kunna ta hand om håret efteråt.

Detta innebär även att den som inte vill lägga mycket tid på hårvård inte bör göra en hårförlängning.

 

9 Mar 2013