Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Viktigt med vattenautomater på kontoret

Att det är viktigt att dricka vatten är något som så gott som alla vet. Enligt rekommendationerna ska man dricka minst 2 liter vatten om dagen för att kroppens vätskebalans inte ska rubbas och för att kroppen ska må bra. Tyvärr är det lätt att glömma bort detta då man t.ex jobbar, så genom att köpa en eller flera vattenautomater till kontoret kan man som arbetsgivare ge sina arbetstagare en liten knuff åt det rätta hållet och visa att man bryr sig om deras hälsa och välmående.

Varför vattenautomater?

Vätskebrist leder ofta till huvudvärk och en nedsatt koncentrationsförmåga, vilket även påverkar hur effektivt man kan arbeta. Det är inte alla som har egna glas på kontoret och det kan kännas lite ohygieniskt att tappa upp vatten direkt från vattenkranen i köket eller i badrummet. Genom att köpa vattenautomater till kontoret blir det både lättare och mer hygieniskt för alla att dricka tillräckligt med vatten under arbetsdagen.

Olika typer av vattenautomater

Det finns flera olika typer av automater som man kan välja mellan. I den ena typen använder man en vattenbehållare som placeras ovanpå själva automaten och som byts ut då vattnet i den tar slut. Andra automater kan kopplas till lokalens vattenledning och då är det alltså kranvatten som kommer ur automaten, vilket kan vara en mer ekonomisk lösning i längden. De flesta automater kan ge både varmt och kallt vatten, men vissa har även en funktion med kolsyrat vatten.

Placering av automaterna

Det lönar sig att placera automaten på en central plats på kontoret där den är lättillgänglig för alla, som t.ex. i personalrummet eller i korridoren. Klicka dig in här för att se hur personalen reagerar på vattenautomater.

Men får man ofta besök av kunder kan det även vara en trevlig gest att ha en vattenautomat i de utrymmen där kunderna rör sig.

5 Jun 2013