Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vilka presenter passar till nyblivna föräldrar?

När man får barn så handlar allt om den lilla bebisen och folk kommer med presenter som babyfiltar och nappar. Det här är förstås jätteroligt och det är klart att nyblivna föräldrar uppskattar att få presenterna som kan användas i skötseln av det lilla barnet.

Samtidigt så kan det vara fint att tänka om och inse att Mamma och Pappa fortfarande är individer med behov och istället satsa på presenterna som är enbart för dem. Det finns gott om roliga och smarta saker som kan göra tiden efter födseln lite lättare för de nyblivna föräldrarna.

Något roligt för båda två

Med en ny familjemedlem så hinner man plötsligt inte med det vanliga livet och det kan dröja ett bra tag innan man kan ordna med barnvakt och gå ut igen. Därför kan det vara fint att satsa på presenter som underhåller hemma. Mamma och Pappa behöver inte snygga till sig för att ha roligt med ett spel hemma i soffan.

Satsa på saker som kommer att ge en kul aktivitet därhemma. Om det finns fler barn i familjen så kan det också vara en bra idé att skaffa presenterna som riktar sig till dessa så att de vuxna kan få lite lugn och ro när bebisen äntligen har somnat.

Kroppsvård

Särskilt mammor uppskattar lite kroppsvård. Köp ett presentkort från ett spa och följ med henne så att någon kan hålla i den lilla då det ska masseras och badas bubbelbad. Det här är en gåva som ingen nybliven mamma kan tacka nej till. Om barnet har hunnit bli lite äldre så kanske det går bra att skicka iväg båda föräldrarna på ett spapaket där de får njuta av en lugn och harmonisk miljö och fantastisk kroppsvård.

Sköna kläder

En morgonrock behöver man nästan alltid och särskilt när man precis har fått barn. Det ska stigas upp i tid och otid och den som ammar behöver något skönt att ha på sig som inte är för svårt att amma i. Med en filt som alternerar som morgonrock så kan man sitta riktigt skönt i soffan med sin bebis och det här är ett plagg som passar väl både för honom och för henne. En kanonpresent helt enkelt, man får ju den där babyfilten fast i vuxen version så att alla kan dra nytta av den!

Presentkort till onlinebutik

Om du tänker ge bort ett presentkort till nyblivna föräldrar så ska du satsa på ett som gäller i en butik på nätet.

Det här är det allra enklaste och bästa för nya föräldrar som knappast har tid med att besöka en viss adress. När de kan ta en titt på det som finns i onlinebutiken så kan de i lugn och ro välja en present som passar allra bäst för att sedan låta denna komma hem med posten. Enkelt och smidigt!

4 Apr 2013