Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vilken är den mest populära Aloe Vera produkten?

Det är allmänt vedertaget att aloe vera-växten har en mängd olika hälsoeffekter och användningsområden. På grund av detta så har företag utvecklat produkter med mer eller mindre aloe vera.

Det finns en mängd olika typer av aloe vera-produkter på marknaden och jag tänkte därför ta och beskriva två av dem i denna artikel. Enligt min subjektiva bedömning är dessa två de mest populära produkterna.

Aloe Vera Gel

Om du inte hört talas om aloe vera gel så är det hög tid att du får lite information om denna produkt. Detta är aloe vera i sin renaste form då det är en produkt i juiceformat av pressad aloe vera. 

Ett par centiliter av denna juice bör drickas morgon resopektive kväll i samband med måltid. Varför skall man göra det då? Jo, därför att denna juice bidrar till en bra balans i magsystemet. Många har nämligen obalans i magsystemet vilket bidrar till en sämre ämnesomsättning, trötthet och andra åkommor.

Genom att regelbundnet dricka aloe vera gel så ökar man alltså sitt allmänna välbefinnande och förbeygger andra sjukdomar. För en ny "aloe vera drickare" så kan juicen smaka lite konstigt, men för många så är det en vanesak och många säger dessutom att det är riktigt gott när man väl vant sig vid smaken.

Aloe Vera Gelly

Om du har irriterad hud, eksem, brännsår eller insektsbett så kan vi varmt rekommendera en aloe vera-produkt som heter aloe vera gelly. Detta är en form av gele/kräm som innehåller en hög grad av ren aloe vera vilket gör att man återupprättar balansen i huden på det drabbade området. Dessutom så får man en "sval" och skön känsla på det drabbade området samt att krämen har förmågan att minska svullnaden.

Sammanfattningsvis så kan man säga att "gelen" förmodligen är den mest populära produkten när det kommer till invärtes bruk och att "Gellyn" förmodligen är den mest populära när det kommer till utvärtes bruk.

1 Dec 2012