Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Visa kreditkort för den resvana

Kreditkort, eller principen bakom dem, har funnits länge. Det har alltid funnits ett behov av ett lätt sätt att betala för varor och tjänster, utan att behöva betala direkt. Idag kan man välja mellan många olika kreditkort, och en del personer har flera kort. Ett av de vanligaste kreditkorten är Visa kreditkort.

Med ett Visa kreditkort kan man resa nästan vart som helst i världen och betala med sitt kort. Det är accepterat i över 200 länder, även i mindre städer och glesbygder. Det är alltså få ställen i världen där man inte kan använda ett Visa kreditkort. Det är mycket lättare att betala med ett kort än att växla pengar. Förutom att använda det för att betala direkt, kan man också ta ut pengar i alla uttagsautomater som är kopplade till Visa.

Visa utfärdar inte kort själva, men man kan få ett Visa kreditkort på de flesta svenska banker. Man betalar en årsavgift, och kortet är vanligtvis knutet till ett bankkonto. Detta innebär att man inte behöver byta bank, om man inte vill, utan kan behålla alla konton och kreditkort på ett ställe. Om man använder en och samma bank för flera tjänster, typ huslån, lönekonto, etc, brukar det vara lättare att få rabatt på årsavgiften för kreditkortet.

Det finns mer än en nivå med Visa kreditkort. Dessa kort kostar mer per år, men det är många olika tjänster inkluderade i priset. Med Visa Platinum, till exempel, kan man få utökad reseförsäkring, vip-behandling på flygplatsen, samt bonus på alla köp. Man kan också ringa till en 24 timmars conciergetjänst för vilka behov man än har, vare sig det gäller att boka ett bord på en restaurang eller köpa flygbiljetter. De olika förmånerna kan variera lite, beroende på vilken bank som utfärdar Visa-kortet.

Det finns också ett Visa kreditkort som man måste få en inbjudan för att kunna ha, Visa Infinity. Det finns inte många kort i Sverige, färre än 1000. Förutom alla andra förmåner, får man också fonder i banken. Man måste ha en hög årsinkomst för att få erbjudandet om Visa Infinity, det är inte för vem som helst.

Många hotell och affärer föredrar att man betalar med kreditkort, på det sättet slipper de handskas med kontanter. Visa kreditkort är ett bra val, eftersom det är accepterat i så många länder. Med de olika nivåer och förmåner man kan få, finns det helt säkert ett Visa kreditkort för alla. Vill du läsa mer om kreditkort eller jämföra kreditkort erbjudanden, besök kreditkort-portalen kreditkort.me

6 Mar 2012