Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Webben gör det lättare att hitta en dejt

Det har troligtvis aldrig tidigare i historien gått lättare och smidigare att hitta en dejt som är lämplig för ens egen person än det har varit de senaste årtiondena eftersom dejtingsajter på nätet underlättar för personer att hitta någon som matchar deras personlighet och gör det möjligt för människor över hela landet – och till och med hela världen – att hitta varandra.

För den som letar efter en dejt, vilket de allra flesta gör under mer eller mindre långa perioder, är alltså ett grundtips att registrera sig på någon dejtingsajt som man tycker passar en själv och leta efter en dejt där. Givetvis kan man hela tiden fortsätta att leta via gamla beprövade vägar som i bekantskapskretsen och kompisar till kompisar, på jobbet eller i plugget, och på barer och klubbar.

Men allra mest effektivast verkar ändå nätet vara, för en undersökning utförd av det professionella opinionsföretaget Sifo 2010 visade att det vanligaste sättet vuxna svenskars förhållanden inletts på var via nätet. Och då har ändå dejtingen på nätet bara funnits som en utbrett fenomen i cirka 15 år!

Fungerar för människor i alla åldrar

Med detta i åtanke är det inte särskilt märkligt att fler och fler söker sig till dejtingen på nätet, vilket i sin tur bör göra det ännu enklare för alla att hitta fler personer som passar just dem. Dessutom går den allmänna utvecklingen mot att internet blir ett mer och mer naturligt inslag i alla delar av våra liv, så det är knappast en vågad gissning att trenden med ökad nätdejtning kommer att hålla med sig under en lång tid framöver.

Dagens ungdomar är som bekant uppväxta med internet enda sedan barnsben och involverar detta i samtliga delar av livet. Därmed inte sagt att nätdejting skulle vara något som passar en viss åldersgrupp bättre än andra grupper, utan för de äldre som hittar nätdejtingen torde den vara minst lika effektiv, och inte minst betydligt effektivare än föråldrade sätt att hitta en dejt så som att sätta in en kontaktannons i tidningen.

På nätet finns det betydligt mer utrymme för att berätta om sig själv och att ta del av andras information för att kunna ta kontakt och lära känna rätt personer när man letar efter en dejt. Till exempel, på sajten eLycka.se kan man gratis få hjälp med att hitta en dejt som passar en själv med diverse olika matchnings tjänster.

28 Jul 2012