Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Webbsida om båtar

Gillar du båtar?

Vi är många som gillar båtar i olika former. En del gillar alla slags båtar, men inte alla. Vi är många som har våra favoritbåtar. Jag t.ex har alltid gillat segelbåtar mer än motorbåtar. Motorbåtar är helt ok, men i en segelbåt kan du glida fram utan ett ljud och låta vinden och seglet, ta dig dit du vill. Det går inte lika fort som med en motorbåt, men det är ju hela grejen.

Du skall hinna se naturen och känna hav och vind när du seglar. Det är inte bara att ta sig från A till B utan mer en njutning. Färden mot målet skall vara en njutning. Det är en av sakerna jag gillar med segelbåtar.

En annan sak jag gillar är att de alltid är vackrare än en motorbåt. Motorbåten kan vara tuff och snygg, men segelbåten är oftast vackrare om man tittar på dess linjer. Min bedömning visst, men den står jag för.

Vi i Sverige är ett mycket båtintresserat folk. Jag har för mig att vi har mest båtar per person i hela världen, men där kan jag ha fel. Jag kan inte fördelningen hur motorbåtar och segelbåtar ser ut. Vilken form av båt, som det finns mest av, men jag kan tänka mig att det finns mera småbåtar utan segel än med. En gissning, men jag tror den stämmer.

När du är ute på sjön eller havet är det bra att kunna lägga till och övernatta. Det kan du enkelt göra i någon av alla de gästhamnar, som finns runt om i Sverige.

Vi har massor av fina vikar med förtöjnings möjligheter och toaletter i vår skärgård. Du kan lugnt segla omkring och ändå ha tillgång till fina ställen som du kan använda för din övernattning. Dessa gästhamnar skall man vara noga med och inte skräpa ner i onödan. De finns där för att folk skall kunna använda dem även i framtiden.

10 Dec 2012