Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Aktivitet på webben

Var aktiv för att ranka högt

Du behöver vara aktiv på din webbplats eller blogg för att hamna överst hos Google. Detta gör att jag tycker en blogg är det bästa hemsidesverktyget för att komma högst på Google. Bloggen består ju av text, som sökmotorerna älskar och den går enkelt att uppdatera. Bara att skriva ett inlägg på rätt sätt och du har gjort halva jobbet för att hamna på första sidan. Har du en webbshop, eller statisk webbplats, lägg till en blogg och börja skriva artiklar om dina tjänster och produkter.

Precis i början, när jag fått upp ögonen för sökmotoroptimering, så hjälpte jag en webbplats och de gick från 20 besökare per dag till 600 per dag efter cirka 1 månad. Detta var precis när min internetkarriär startade och jag har lärt mig väldigt mycket mer nu. Den webbplatsen har ökat rejält även efter mina insatser.

Har man mycket besökare och de lämnar kommentarer, så har du ju fått "halva jobbet" helt gratis.

Jag har börjat att vara mer aktiv på mina egna webbplatser och bloggar på sista tiden och då har jag också märkt av stora förändringar på sökmotorerna. Jag rankar högre och högre med alla mina webbplaster, som jag är aktiv på. På en blogg, har jag gått från plats 140 till plats 10 på kort tid. Hamnar jag på första sidan, så börjar ju trafiken komma in från Google och då är en stor del av arbetet gjort.

Du bör dock ha i beräkningen att sökmotoroptimering tar tid. Det skall inte gå för fort, då kanske du får en negativ rekyl och du är plötsligt där du startade igen. Ta dig tid för att ranka högt på lång sikt. Det är bättre att stanna kvar i toppen under flera år än att så fort som möjligt ta sig dit för att senare bli nerputtad för att man byggt länkar för fort.

3 Apr 2013