Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Unikt innehåll för bästa prestanda

Unikt innehåll är en förutsättning

Du behöver använda dig av relevant unikt innehåll. Har du två olika ideér om en webbplats, t.ex att du vill skriva om hundar och sport. Välj då att skapa två separata bloggar eller webbplatser. Det är enklare för dina besökare och även för Google att veta vad du verkligen vill med din webbplats. Google vill ju att de som söker efter något speciellt, faktiskt skall hitta just detta.

Då får Google ett bra rykte om sig att vara en bra sökmotor och du går dit nästa gång och söker efter något specifikt. Det innehåll du skapar behöver se bra ut, både för den som läser, men även för Google. Du behöver skapa innehåll, som hela tiden är relevant för din sajt. Du behöver så att säga prata om en sak, använda dig av en röd tråd genom hela din webbplats. Handlar din webbplats om kryddor, så skall den enbart handla om kryddor, inte något annat.

Relevans är viktigt både i domännamnet och i texten. Googles spindlar läser av text, så använd dig av färre antal bilder och flash och mer text när du skriver för Google.

Det finns ett uttryck som heter: Content is king! Detta gäller på Google.

Bild och video har på senaste tiden blivit viktiga komponenter för att få till en bra och besöksvänlig sajt. Besökaren är numera satt mer i fokus och Google vill att du skall leverera en bra upplevelse med din sajt. Det är dock viktigt att du har mycket innehåll och relevant sådant för att Google skall tycka att din sajt skall ranka i topp för de sökord du siktar på.

Ta väl vara på det innehåll du har på din sajt. Sprid ut det och fyll på hela tiden för att ge Google och dina besökare nytt, unikt och uppdaterat innehåll.

Detta är några av de saker du bör göra för att skapa en framgångsrik sajt.

2 Apr 2013