Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Varför du ska ge en LED-lampa som present

I dagsläget är det många som ser ut som frågetecken när man berättar om de olika alternativen vi har till glödlampan. Det finns även vissa som fortfarande tror att man kan köpa glödlampor i butiker. Men så är inte fallet och många är osäkra på vad de ska köpa för att ersätta sin kära glödlampa.

Många väljer halogenlampan för att den är mest lik glödlampan. Det kan även vara så att dessa hört talas om LED men att de även fått höra att LED har ett väldigt kallt ljus samt problem med dimmning med mera. Men utvecklingen går ständigt framåt och mycket av detta är inte sant i dagsläget om många LED-lampor.

Ett bra sätt att få folk att komma över tröskeln och börja använda LED kan vara att ge personen en LED-lampa i födelsedagspresent eller liknande. På så vis behöver de själva inte aktivt gå och köpa en, utan de kan börja använda den direkt och förhoppningsvis bli frälsta med denna nya energisnåla ljuskälla. Det har skrivits artiklar om hur bra LED-belysning är och alla dess fördelar, men trots detta är priset fortfarande ett hinder som stoppar folk från att testa.

Många som redan köpt LED-lampor fortsätter med detta vilket talar för att det är ett bra alternativ. Om du är en av dessa så kanske du lite enklare kan prata om de olika fördelarna, och bäst av allt, visa dina vänner/familj hur bra LED egentligen är eller t.ex köpa den som present till någon. Det är just så man kan använda presenter till, att ge folk något som de förmodligen annars inte hade unnat/köpt sig.

Om du inte själv har LED kan detta vara ett ypperligt tillfälle att ge bort en LED-lampa i present till någon och samtidigt själv få en uppfattning om hur bra en LED-lampa faktiskt kan vara. Två flugor i en smäll som man säger!

Om du tidigare inte har läst så mycket om denna nya teknik (som ständigt blir bättre och bättre) kommer här ett par fördelar med LED-tekniken jämfört med glödlampan och den vanliga lågenergilampan.

  • Spara 80-90% jämfört med glödlampan
  • Längre livstid än glödlampan och lågenergilampan
  • Inga farliga ämnen till skillnad från lågenergilampan

Detta är bara ett par, men förhoppningsvis tillräckligt med fördelar, för att få personen du ger LED-lampan till i present en positiv bild av denna nya ljuskälla !

5 May 2013