Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Alla årstider är bröllopstider

En del tycker att sommaren är den självklara årstiden för att gifta sig, men egentligen är ju ett bröllop på hösten, vintern eller våren minst lika vackert. Om du och din käresta går med förlovningsringar på era ringfinger i väntan på nästa sommar - varför inte slå till redan nu i höst? Den där förlovningsringen vill ju ha sällskap av en vigselring. Hela poängen med att förlova sig är ju att man lovar varandra att gifta sig med den andre och ju förr desto bättre kan jag tycka.

Kanske invänder du nu att du vill vänta? Det är dyrt med bröllop och det är mer än bara vigselringar man måste köpa inför sitt bröllop. Ja, det kostar absolut pengar att gifta sig - det är helt riktigt. Dock finns det många saker man kan göra för att få ner priset.

En av de största utgifterna i samband med ett bröllop är brudklänningen. Denna kostnad kan vara svår att komma ifrån. Om du har en väninna i ungefär samma storlek som du kanske du har möjlighet att låna en brudklänning? Du kan också hålla utkik på blocket eller andra begagnatsajter - många brudklänningar som säljs har bara använts en enda gång och är i kanonfint skick.

En tredje lösning på det här med att komma undan utan att lägga en förmögenhet på brudklänning är att leta på nätet - det finns nämligen flera webbshoppar som säljer billiga brudklänningar på nätet. Dessa brudklänningar har ofta god kvalitet och med tanke på hur lite slitage en brudklänning utsätts för kan du vara lugn - kvaliteten kommer med största sannolikhet att räcka för era behov.

"Men hur vet man att en brudklänning man köpt på nätet sitter snyggt?" Det är viktigt att du är noggrann när du tar dina mått och jämför den mot de tabeller som finns i webbshoppen du vill handla från. Många som säljer brudklänningar på nätet erbjuder öppet köp i 30 dagar och det finns även möjlighet att måttbeställa brudklänningar.

Som allra sista utväg om man står där dagen före bröllopet och tycker att klänningen inte sitter så bra som man trodde är att själv låta någon sy in den. Skräddare och sömmerskor har oftast inte särskilt långa väntetider och med lite tur kan du få din brudklänning anpassad medan du väntar.

Även när det gäller maten så behöver det inte vara så dyrt med bröllop. Ring runt och jämför priser mellan olika cateringfirmor och gör en snabb deal med den som är billigast. Det är inte vare sig brudklänning, smycken, mat eller årstiden som gör bröllopsfesten lyckad - det är att samla släkt och vänner som vittne till ingånget i äktenskapet och en lycklig brud och brudgum.

26 Aug 2012