Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

En nära husläkare på Kungsholmen

En husläkare på Kungsholmen med en rad olika specialistområden är Serafen Kvartersakuten, som ligger centralt nära Stadshuset och Centralstationen. Förutom husläkare och distrikssköterskor finns där även sjukgymnastik, barnavårdscentral, vaccinationsmottagning och jourmottagning, bara för att nämna några av all de saker som erbjuds.

Serafen är en personlig husläkare på Kungsholmen som också erbjuder hemsjukvård för de patienter som av någon anledning inte själv har möjlighet att ta sig till vårdcentralen. På det viset är Serafen en husläkarmottagning som tar hand om sina patienter i alla livets skeden.

Serafen tillhör en stor del av privata husläkare, som drivs på uppdrag av kommunen eller landstinget och är en stor del av den vård som finansieras av den offentliga sektorn. Går man till en privat läkare som inte har avtal med kommun eller landsting är det viktigt att ta reda på vilken avgift de tar för besöket.

Privata husläkare som arbetar på uppdrag av landstinget, har samma avgifter som den övriga primärvården och man kan räkna med att få precis samma vård. Många gånger kan det dessutom vara så att en privat husläkare faktiskt är vad det låter: privat och med en mera familjär känsla.

Man behöver inte bo på Kungsholmen för att gå till husläkare där Att själv få välja sin vårdcentral, gör att man kan välja vilken husläkare på Kungsholmen man vill. Även om man bor i någon annan av Stockholms stadsdelar, kan det finnas skäl att välja en husläkare som inte nödvändigtvis är den som ligger närmast en.

Det finns ett antal husläkare på Kungsholmen, både i helt privat regi, privat regi på uppdrag av landstinget och landstingets egna mottagningar. De mottagningar som är helt i privat regi, har oftast någon specialinriktning mer än att de är allmänläkare. Till exempel kan det vara en mottagning som är specialiserad på ögonsjukdomar, plastikkirurgi eller kiropraktik.

31 Aug 2012