Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Få ett vackert leende som vuxen

Kanske har du länge dolt din mun, när du skrattar då du är missnöjd med hur dina tänder ser ut. Kanske har du tänkt tanken att du vill göra något åt saken, men dratt dig för det då du inte vill ha hela munnen full med metall? Nu för tiden så behöver du inte längre oroa dig, om du väljer att skaffa en osynlig tandställning på SMAJLA . En osynlig tandställning, eller en Incognito™, är ett helt individualiserat lingualsystem och brackets och bågar är anpassade för varje patient. Du behöver inte oroa dig för att den ska synas, då den sitter på baksidan av dina tänder. Det är endast certifierade tandläkare som får ge dig en osynlig tandställning, så besök SMAJLA för att skaffa dig ett vackrare leende. Det är enklare än vad du tror.

Få en onsynlig tandställning hos SMAJLA?

SMAJLA.se kan du läsa mer om osynlig tandställning men även läsa om deras team som består av tandläkare, specialisttandläkare och vanliga läkare som alla har en lång erfarenhet av tandvård. Utöver tandställning som är osynlig kan du även hos SMAJLA få:

  • Standardkonsultation/vanlig tandläkarvård
  • Lagningar av dina tänder
  • Tandblekning
  • Behandling av en tandhygienist

Tandställning för vuxna?

Bravardag.se kan du läsa mer om osynlig tandställning. De har tagit reda på all fakta genom att prata med en tandläkare om denna nya typ av tandställning. Att som vuxen faktiskt kunna ha möjligheten att göra en tandreglering på ett sätt som inte syns är fantastiskt. Du kan givetvis som vuxen välja att ta en vanlig tandställning eller en så kallad räls, men då många av oss är i arbetslivet och inte vill fronta med ett metalleende, så är just en osynlig tandställning många föredrar.

12 Mar 2015