Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Inredning för den mörkare årstiden

Under höst och vinter spenderar vi väldigt många timmar av vår vakna och lediga tid inomhus. När det är regnigt, blåsigt och kallt ute finns det få saker som slår en skön kväll i soffan med en mugg té och tända stearinljus. På sätt och vis tycker jag att det här med inredning, möbler och design är extra viktigt just på hösten när vi går mot allt mörkare tider och framför allt är det alla vackra, intressanta, roliga och spännande inredningsdetaljer som lockar. För man kan ju inte gå och köpa ny soffa stup i kvarten bara för att årstiderna råkar växla.

En bra idé när det kommer till inredning och möbler är därför att köpa stilrena möbler med enkla moderna linjer som passar bra till alla möjliga inredningsstilar och senare satsa på att byta ut inredningsdetaljer när man vill förnya hemma.

Din soffa, din säng, ditt matbord, dina stolar, dina media möbler, mattor och andra möbler blir då det varaktiga i din inredning medan inredningsdetaljer och hemtextil byts ut vartefter smak, mode och årstider växlar.

Möbler är dyra i inköp, ska ofta monteras och om man ser till klimatpåverkan är det bäst att satsa på möbler och inredning av riktigt hög kvalité som man inte behöver byta ut på många år. Givetvis bör man inte konsumera allt för mycket av inredningsdetaljer eller hemtextilier heller - det gäller att välja ut hållbara favoriter som alltid är gångbara.

När du vill ha höstmys och lite murrigare inredningsdetaljer och hemtextil - ja då plockar du ihop en låda med din vår- och sommar- inredning och förvarar den på ett torrt och säkert ställe till nästa vår. Kanske vill du komplettera med några små inredningsdetaljer och textilier, men basen i inredningen förblir densamma.

En inredningsdetalj som jag personligen är sjukt sugen på att skaffa hösten 2012 är en skorstensfri öppen spis. En sådan säker liten eldstad som drivs av bioetanol eller något liknande ämne verkar ju slå mina värmeljus och doftljus med hästlängder när det gäller mysfaktorn.

Tyvärr har jag inte något lämpligt ställe att ha en sådan på just nu - men när jag flyttat till större boende - ja då vill jag verkligen ha en sådan!

16 Sep 2012