Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Kan man gå ner i vikt med hjälp av grönt te ?

Det råder verkligen skiljda åsikter när det gäller viktminskning med grönt te. Vissa anser det vara bluff medans andra är en aning mer positiva till det hela. Osanningar och myter kan man läsa överallt men hur ligger det egentligen till ?

Kan man gå ner i vikt med hjälp av grönt te ?

Forskare som har forskat runt ämnet menar att man faktiskt kan gå ner i vikt. Tester och undersökningar har gjorts och personer som fick dricka 5 koppar innehållande grönt te förbrände mellan 70-80 kalorier mer än de som inte drack te. Nu är kanske inte 70-80 kalorier så himla mycket men för en person som har svårt för att gå ner i vikt kan detta vara svaret. Ibland behöver man bara ta till det lilla extra.

Få snabbare resultat

Grönt te ska givetvis inte ersätta din dagliga kost. Detta gäller även all annan vätska. Kroppen behöver energi i form av riktig mat för att kunna fungera på ett bra sätt och även för att kunna förbränna fett. Kan låta konstigt, men för att kunna gå ner i vikt så måste du äta och inte minst äta rätt och nyttigt.

Grönt te i samband med vardagsmotion har visat sig vara en klockren kombination om man vill tappa överflödiga kilon på ett snabbt sätt. Nu är detta ingen "mirakelkur" som gör dig smal på några dagar. Tänk istället långsiktigt och på vilka mål du vill uppnå.

Realistiska mål som att gå ner 3-5 kg på en månad ska inte vara några svårigheter om du kombinerar grönt te med motion. Det behöver inte innebära att du går till gymmet varje dag. Cykla, gå, ta trappan istället för hissen, jogga, dansa och andra saker som får upp din puls kan vara lika effektiva som den "hårda träningen"

Försök även att välja ett te som både luktar och smakar gott. På så vis blir det lättare att hålla sig motiverad till att dricka det. Där finns massor av olika smaker när det gäller grönt te och det bör inte bli några problem att hitta något för just ditt tycke och smak.

11 Jan 2012