Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Proffsig köksutrustning för restaurangen eller hemmakocken

Om du lagar väldigt mycket mat hemma, till många personer i familjen eller helt enkelt bara har en passion för matlagning, så är du säkert precis som jag, sugen på ett riktigt proffsigt kök! Den som jobbat på café, restaurang eller i ett storkök som till exempel ett kök på en förskola, skola, äldreomsorg eller på en arbetsplats kan säkert vittna om hur viktigt det är att köksutrustningen och köksmaskinerna håller måttet, som t ex. En köksblandare.

Visst går det bra att skära enstaka grönsaker för hand, men ska du strimla femtio kilo potatis så förstår du säkert att det är en riktigt bra och professionell grönsaksskärare som du behöver.

Ska du grädda tjugo pannkakor går det bra med stekpanna, men ska du grädda femhundra pannkakor vill du säkert hellre använda dig av ett riktigt stekbord och ska du knåda en enkel eller dubbel bulldeg går det bra med en vanlig kitchennaid men ska du knåda deg för en hel hotellfrukost så behöver du en riktig professionell degmaskin.

Rätt sorts köksutrustning underlättar arbetet i kök och bageri en hel del och även du som bara lagar mat hemma till en stor familj eller många vänner kan säkert ha stor nytta av en professionell köksutrustning som egentligen är avsedd för restauranger.

Professionell restaurangutrustning kan dock vara ganska dyrt om man köper nytt - ska du handla köksutrustning att ha hemma, till en nystartad restaurang eller ett nytt café som fortfarande är i uppstartsfasen, så att det ännu inte tjänar några pengar, så är det bra att överväga att handla begagnat.

För nästan lika många nya caféer och restauranger som startar upp idag läggs också ner vilket gör att det finns ett visst överskott av professionell köksutrustning som är begagnad för dig som vill handla smart. Det finns företag som köper upp konkursbon och annan köksutrustning för caféer och restauranger, renoverar utrustningen om det behövs, och säljer den med en ny garanti och givetvis en liten vinst.

Att handla begagnat är ett bra sätt att spara på slantarna om du ska köpa grönsaksskärare, restaurangdiskmaskin, degmaskin eller annat till din nystartade restaurang eller för dig som ska bygga ett proffsigt kök på hemmaplan.

 

21 Sep 2014