Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Renare badrum

Få saker i ett hem kan få mig så sugen på att flytta in på en gång som ett riktigt fräscht badrum. Drömmen vore ett stort badrum med snyggt klinkergolv och ännu snyggare kakel på väggarna. Jag vill ha ett fint badrum i modern stil och som nummer ett på min badrumsönskelista står faktiskt ett härligt badrumsfönster.

Är det något jag saknar som jag hade i huset jag bodde i innan jag flyttade till lägenheten så är det faktiskt badrumsfönstret. Ett fönster i badrummet ger två stora fördelar: ljusinsläpp och möjlighet att vädra. Fönstret i sig gör faktiskt att badrummet känns fräschare.

Det viktigaste när det kommer till fräscha badrum är trots allt att de är rena. Och då menar jag inte bara rena på ytan utan helst vill jag slippa allt vad sunk och kalkavlagringar heter också. Jag är nog lite manisk när det kommer till rengöring av badrum, men för mig är det viktigt att det är rent och fräsch.

Ett bra rengöringsmedel för badrum är A och O. Med fel rengöringsmedel kan man nästan lika gärna låta bli att städa. En del rengöringsmedel lämnar skumma beläggningar och gör att det känns mindre fräscht än det var innan jag städade.

Dessa rengöringsmedel går naturligtvis bort. Om du har problem med kalkrester i duschen eller badkaret behöver du ha ett rengöringsmedel som innehåller syror som löser kalk. Den här typen av rengöringsmedel är mycket effektiva i badrum men bör inte användas på natursten som innehåller naturligt kalk - som till exempel marmor då man riskerar att förstöra dessa ytor.

På vanligt kakel och klinkergolv kan man dock absolut använda kalklösande rengöringsmedel. Applicera rengöringsmedlet och följ övriga instruktioner. Skrubba om det behövs men var lite försiktig med fogarna. Skölj sedan av ytorna ordentligt och använd rikligt med vatten.

På nätet finns det några mindre företag som säljer riktigt bra rengöringsmedel för kök och badrum. Fördelen med att handla i butiker som endast säljer just rengöringsmedel och andra rengöringsprodukter är att du får med expertisen på köpet. De företag som jobbar med rengöring kan oftast mycket mer om rengöring av kök och badrum, vilka ytor som tål vilka rengöringsmedel och vilka rengöringsmedel som biter bäst på olika typer av smuts och fläckar.

Så kontakta en expert inom rengöring - gärna via mail - och få tips på hur du kan få ett skinande rent och fräscht badrum hemma hos dig. Det har jag gjort.

17 Jul 2012